අවශ්ය දේවල්:
- පාන් පිටි 180g
- සුදු / දුඹුරු සීනි 55g
- බටර් 125g
- අයිසින් සීනි ටිකක්
සාදා ගන්නා ආකරය:
- සීනි සහ බටර් ක්රීම් වෙනතුරු බීට් කරන්න.
- පිටි දමා කලවම් කරන්න.
- මිශ්රණය සුදුසු මතුපිටක දමා 1cm ඝණකමට තුනී කරන්න.
- කැමති හැඩ වලට කපාගෙන බේකින් ට්රේ එකක දමා උඩින් අයිසින් ෂුගර් ඉස විනාඩි 20-30 ශීතකරණයේ තබන්න.
- 190°C / 375°F ට කලින් රත් කරගත් අවන් එකෙහි විනාඩි 15-20 බේක් කරන්න. ඔච්චරයි!
මේ තියෙන්නෙ එක එක හැඩවල ශෝට්බ්රෙඩ්.
ලිපිය ලිව්වේ නිශාදි මුණසිංහ මිතුරිය. අපේ මිතුරියට බොහොම ස්තූතියි නේද අපිට ශෝට්බ්රෙඩ් හදන විදිහ කියලා දුන්නට. බොහොම ස්තූතියි නිශාදි!..