About Me

My photo
wikitech.xyz
Welcome to WikiTech! We are your go-to destination for insightful and up-to-date tech-related articles and information.
View my complete profile

ජපන් ක්‍රමයට බතක්

ඔන්න දැන් කියලා දෙන්න හදන්නෙ ජපන් ක්‍රමයකට රසම රස බතක් උයාගන්න විදිහ. අපි මේක හදන්නෙ තම්බගත්ත ඉස්සො…
ජපන් ක්‍රමයට බතක්
ඔන්න දැන් කියලා දෙන්න හදන්නෙ ජපන් ක්‍රමයකට රසම රස බතක් උයාගන්න විදිහ. අපි මේක හදන්නෙ තම්බගත්ත ඉස්සො එහෙම දාලා. බලන්නකෝ හදන විදිහ එහෙනම්.
 
අවශ්‍ය දේවල්:
  • සම්බා හාල් 2kg
  • ඉස්සන් 500g
  • ළූණු කොළ 400g
  • රට ළූණු 200g
  • එළඟිතෙල් 200g
  • ගම්මිරිස්, කරාඹුනැටි, එනසාල් (අඹරාගත්) මේස හැඳි 1 1/2
  • ලුණූ ස්වල්පයක්

සාදාගන්නා ආකාරය:
  • ඉස්සන් සුද්ධ කරගෙන තම්බා ගන්න.
  • එළඟිතෙල් නටවාගෙන ඉස්සන්, ළූණු කොළ, රට ළූණු සමග ගම්මිරිස් මිශ්‍රණය හොඳින් තෙම්පරාදු කරගන්න.
  • ඊලඟට හාල්ද, ඊට උඩින් ඉස්සන් තැම්බූ වතුරද, අවශ්‍යනම් තවත් වතුරද ලුණුද එකතුකර බත තම්බාගන්න. එච්චරයි!





ලිපිය ලබාගත්තේ gayananethmi.com වෙබ් අඩවියෙන්.
wikitech.xyz
wikitech.xyz

Welcome to WikiTech! We are your go-to destination for insightful and up-to-date tech-related articles and information.

Article Tag
Newer Posts
Older Posts
Comment