අවශ්ය දේවල්:
- තම්බාගත් බතල කෝප්ප 1යි
- සීනි කෝප්ප 2යි
- කිරිපිටි මේස හැඳි 3යි
- ලුණු ඉතා ස්වල්පයක්
- වැනිලා සහ වර්ණක
සාදාගන්නා ආකාරය:
- පොඩි කරගත් බතල, සීනි හා කිරිපිටි සමග හොඳින් මිශ්ර කරන්න.
- මේ මිශ්රණය ලිප තබා හැඳි ගාමින් ටොෆි පදමට එනතුරු පිසින්න.
- ළිපෙන් බෑමට පෙර ලුණු ඇතුළු රසකාරක එක් කරන්න. (ඔබට අවශ්යනම් මෙයට සිහින්ව කපාගත් රටකජු හෝ කජු, මුද්රස්පලම්ද එකතුකරගත හැක.)
- තෙල් තවරාගත් තැටියක සාමාන්ය ඝණකමට තුනී කොට, අඟලේ පමණ කැබලි වලට කපාගන්න.
ලිපිය ලබාගත්තේ gayananethmi.com වෙබ් අඩවියෙන්.