අවශ්ය දේවල්:
- අන්නාසි
- මිරිස්කුඩු,
- බැදපු තුනපහකුඩු
- කහ කුඩු
- ගම්මිරිස් කුඩු
- උලුහාල්
- ලුනු
- තෙල් දමා සුදුලුනු, රතුලුනු
- අමුමිරිස්
- රම්පෙ, කරපිංචා
- උම්බලකඩ
- කුරුදු
- මිටිකිරි
සාදාගන්නා ආකාරය:
- අන්නාසි පොඩියට කපා ගන්න.
- එයට බැදපු මිරිස්කුඩු, බැදපු තුනපහකුඩු, කහ කුඩු, ගම්මිරිස් කුඩු, උලුහාල්, ලුනු දමා හොඳට අතගා ගන්න.
- ඉන්පසු බදුනකට තෙල් දමා සුදුලුනු, රතුලුනු, අමුමිරිස්, රම්පෙ, කරපිංචා, උම්බලකඩ, කුරුදු දමා බැදෙනවිට එයට අන්නාසි මිශ්රණය දමන්න.
- පියනකින් වසා හොඳට තැම්බෙන්න තියන්න.
- ඉන්පසු මිටිකිරි ටිකක් දමා ගන්න.
ලිපිය ලියන්න කරුණු ගත්තේ Vajira Assalaarchchi මහත්මිය ලියපු ලිපියකින්.