අවශ්ය දේවල්:
- පොතු ඇර සුද්ද කරගත් රටකජු 200g (පියලි වෙන් කර ගන්න)
- සීනි 150g
- ඇස්ට්රා මාගරින් 1tsp
සාදාගන්නා ආකාරය:
- සීනි සහ ඇස්ට්රා එක් වරම බඳුනක දාල ලිපේ තියල උණු කරන්න.(වතුර දාන්න එපා)
- සීනි දියවී කැරමල් පදමට එන විට රටකජු ටික දාල හොඳින් කලවම් කරල ඉක්මනින් තැටියකට දාල තුනී කරල කෑලි කපා ගන්න.(මං වෙඩින් කේක් අච්චුවට දාල කපා ගත්තෙ. ඒක ලේසි උනා)
ලිපිය ලිව්වේ: Dinusha Rajapaksha මහත්මිය.