අවශ්ය දේවල්:
- බටු ග්රෑම් 500යි
- ඉඟුරු කැබැල්ලක්
- සුදු ළූණු
- තක්කාලි ගෙඩි 1 යි
- මිරිස් කුඩු ස්වල්පයක්
- සෝයා සෝස් මේස හැඳි 1 1/2 යි
- ලුණූ (අවශ්ය පරිදි)
- සුප් කැට 1 යි
- කරපින්චා ඉත්තක්
- තෙල්
සාදාගන්නා ආකාරය:
- බටු හොඳින් සෝදා කැබලි වලට කපාගෙන ලුණු සහ කහ අතගාගන්න.
- තාච්චියකට තෙල් දමා බටු බැදගන්න.
- වෙනත් බඳුනක් ලිප තබා තෙම්පරාදුවට අවශ්ය දෑ දමා බැදගන්න. එයට බැදගත් බටු ද කපාගත් තක්කාලි ද සෝස් ඇතුළු සියළු දෑ ද එක් කරන්න.
- සුප් කැටය දියකර එයටම දමන්න. කළවම් කර ළිපෙන් ඉවත් කරගන්න.
ලිපිය ලිව්වේ: Gayana Nethmi මහත්මිය. (මුල් ලිපිය)