අවශ්ය දේවල්:
- බටු
- කරවල
- තෙල්
- ඉඟුරු
- සුදුලූනු
- ලොකු ලූනු
- තක්කලි
- කෑලි මිරිස්
- සීනි චූට්ටක්
- ඔයිස්ටර් සෝස්, සෝයා සෝස්
- වතුර
සාදාගන්නා ආකාරය:
- බටු ටිකයි කරවල ටිකයි වෙන වෙනම ගැඹුරු තෙලේ බැදගන්න.
- තෙල් චුට්ටක් ලිපේ තියල ඒකට තලගත්තු ඉඟුරු සුදුලූනු දාල තෙම්පරාදු කරගන්න.
- කපාගත්තු ලොකු ලූනු ටිකක් යහමින් ඒකටම එකතු කරගන්න.
- තක්කලි, සැර අනුව කෑලි මිරිස්, සීනි චූට්ටක්, ඔයිස්ටර් සෝස්, සෝයා සෝස් ටිකක් එකතු කරගෙන ඒකට වතුර මේස හැන්දක් වගෙ පොඩ්ඩක් දාල උතුරව ගන්න.
- ඒකට බැදගත්තු බටු සහ කරවල එකතු කරල කලවම් කරන් විනාඩි දෙක තුනක් වහල තියල ගන්න. එච්චරයි.
- ලුණු නම් රස බලල දාගන්න. ඕන වෙන එකක් නෑ හුඟක් වෙලාවට.