- ළපටි කරපිංචා 100
- ගම්මිරිස් කුඩු මේස හැඳි 02ක්
- දෙහි යුෂ මේස හැඳි 02ක්
- සීනි මේස හැඳි 03
- අබ ස්වල්පයක්
- සුදු ළුණු
- කෝන් තෙල් මේස හැඳි 04ක්
සකස් කරන ආකාරය:
- ඉහත් සඳහන් සියල්ල එකට දමා අඹරා ගන්න.එසේ නොමැතිනම් බ්ලෙන්ඩර් කර ගනීම වුවද හොඳයි.
- ඉන් පසුව කෝන් තෙල් එකතු කර ලිපේ තබන්නසෝස් පදමට එන විට ලිපෙන් බාන්න.ලිපෙන් බා ගන්නට ටික වේ ලාවකට පෙර ලුණු අවශ්ය පරිදි එයට එකතු කර ගන්න.