- ගෝවා 100 g
- මිරිස් කුඩු තේ හැඳි 1/4
- සුදු ළුනු බික් 2ක්
- ඉඟුරු පෙති 01ක්
- සලාද තෙල් බිඳු කිහිපයක්
- අබ ස්වල්පයක්
- විනාකිරි ස්වල්පයක්
- තලඇට ස්වල්පයක්
සාදා ගන්නා අයුරු:
- අබ විනාකිරි දමා අඹරාගෙන සුදු ළුනු සහ අමු ඉඟුරු පල්පයක් සේ අඹරා ගන්න. ඉන්පසු ගෝවා සිහින්ව ලියා ගන්න. .
- අඹරා ගත් අබ සුදුළුනු අමු ඉඟුරු හා සලාද තෙල් දමා මිශ්ර කර ගන්න. එයට ගෝවා,තලඇට එකතු කර පිලිගන්වන්න.