- ගැට පොලොස් 200g
- අඹ කැබලි 100 g
- ලොකු ළුණු50g
- බැදපු රට කජු50g
- මළු මිරිස්25g
- කෑලි මිරිස් තේ හැඳි 01
- කරපිංචා සෝස් අවශ්ය පරිදි
සාදා ගන්නා අයුරු:
- පොලොස් ගැට තම්බා කඩලඇට ප්රමාණයේ කැබලි කපාගන්න.බාගෙට ඉදුනු අඹ පොලොස් වල ප්රමාණයටම හතරැස් කැබලි කපන්න.
- ඉන්පසු මාලු මිරිස් පලා ඇට ඉවත් කර කොටු ආකාරයට කැබලි කපා ලොකු ළුණුද එම ප්රමාණයට සරිලන සේ කැබලි කපාගන්න.
- ඉන් පසු මේ සියල්ල එකට මිශ්ර කර කේලි මිරිස් සහ කරපිංචා සෝස් දමා පිලිගන්වන්න.