- අර්තාපල් රාත්තල් 500
- රතු සහ කහ ලොකු මිරිස් කරල් 4 ක්
- ලූණූ ගෙඩි දෙකක්
- තක්කාලි ගෙඩි 4 ක්
- සලාද දියරයක් (ඔලිව් තෙල්,විනාකිරි,අබ කුඩූ,ලුණූ,ගම්මිරිස් එකතු කර මිශ්රණයක් සාදාගන්න.)
- තම්බාගත් බිත්තර දෙකක්
- සලාද කොළ.
සාදා ගන්නා අයුරු:
- මුලින්ම අර්තාපල් තම්බා පෙති කපා ගන්න.
- ඉන්පසු මිරිස් කරල් ඇට ඉවත් කර රවූම් හැඩයට කපන්න.
- ලුනූ සිහින් පෙති කපන්න. තක්කාලි ඇට ඉවත්කර කැබලි කපා තක්කාලි ඇට ඉවත් කර කැබලි කපන්න.
- මේ සලාද දියර සියල්ල බඳුනකට දමා සලාද දියර හොඳින් තැවරෙන ලෙස තවරා දීසියකට දමන්න.
- තම්බාගත් බිත්තර කැමති හැඩයකට කපා සරසා ගන්න. සළාද කොළ වලින්ද සරසා ගන්න.