- කැරට් ග්රෑම් 150
- බීට් රූට් ග්රෑම් 150
- සලද කොල හෝ ළපටි ගෝවා ග්රෑම් 150
- ළපටි පිපිඤ්ඤා ගෙඩි
- ගම්මිරිස් කුඩු තෙ හැඳි
- බිත්තර
- දෙහි ඇඹුල් අවශ්ය තරමට
- බී ළූනු ගෙඩි 03
- ලුනු, ඇඹුල් හා ගම්මිරිස් යෙදූ යෝගට් මේස හඳි 03
සාදා ගන්නා අයුරු:
- ලුනු,දෙහි ඇඹුල්,ගම්මිරිස් කුඩු එකට මිශ්ර කර රසවත් දියරයක් සාදා ගන්න.
- යෝගට් මේස හඳි 03 ට ලුනු, ඇඹුල් හා ගම්මිරිස් යොදා දියාරු නැති ඝනකමින් අඩු මිශ්රණයක් සාදන්න.
- පසුව කැරට්,බීට්,පිපිඤ්ඤා පොතු ඉවත් කොට ඉතා සිහින්ව ගා ගන්න.
- සලද කොල හෝ ළපටි ගෝවා සිහින්ව ලියා ගන්න.
- පසුව පෙර සකස් කරගත් ලුනු,දෙහි ඇඹුල්,ගම්මිරිස් මිශ්රණය මිශ්ර කර වෙනම තබන්න.
- කුඩා පැතලි දීසියක් ගෙන එයට කැරට් රවුමක් දමන්න. පසුවසලාද කොල හෝ ගෝවා කොල රවුමක් දමන්න.
- පිපිඤ්ඤා පෙති සමග ළූනු පෙති මිශ්ර කර අවසානයට දමන්න. රස කරගත් යෝගට් ස්වල්ප වශයෙන් එලවලු මතට ඉසින්න....
- බිත්තර ඝනව තම්බා ... පෙති කපා ... දීසිය වටේ අලංකාර කරන්න.