- කැරට් 100g
- නිල් බෝංචි 100g
- අර්තාපල් 150g
- සිහින්ව ලියාගත් පාස්ලි තේ හැඳි 01ක්
- පීස් ඇට 50g
- ගම්මිරිස් තේ හැඳි 01
- ලූණු හැඳි 01
- මෙයොනීස් සෝස් හැඳි 04ක්
- ප්රන්ස ඩ්රෙසින්ග් මේස හැඳි 02
සදන ආකරය
- කැරට් සහ අර්තාපල් පොතු හැර සෝදා අඟල් 1/4පමණ කුඩා කැට වලට කපා ගන්න.
- ඉන්පසු එලවලු වෙන වෙනම භාජනයකට දමා වතුර සා ලුණු එකතු කර තම්බාගෙන වතුර පෙරා බේසමක දමා ප්රන්ස ඩ්රෙසිං උඩින් ඉසින්න.
- බෝංචි වල දෙකොන් කඩා නූක් ඉවත් කර කැබලි කපා උතුරන වතුරට දමාගෙන විනාඩි 5 කට පමණ පසු පීස් ඇට ද එයට එකතු කර තවත් විනාඩි 15 ක් පමණ තම්බා ගන්න.
- පසුව වතුර පෙරා අනෙක් එලවලු සමග මිශ්ර කරන්න. ලුණු, ගම්මිරිස්, මෙයොනිස් සෝස් නිශ්ර කරන්න.