අවශ්ය ද්රව්ය:
- මිරිස් 100
- තක්කාලි 400
- ගම්මිරිස් මේස හැඳි 02
- රතු ළුණු100
- සුදු ළුණු
- ඉඟුරු කැබැල්ලක්
- ස්ටොක් වතුර බෝතල් 01
- විනාකිරි බෝතල්1/2
- සීනි ස්වල්පයක්
- මාජරින් මේස හැඳි 04
- පාන්පිටි මේස හැඳි 02
සකස් කරන ආකාරය:
- මුලින්ම බඳුනකර මාජරින් දමා ලිප තබා රත් වූපසු එයට ලියා ගත් රතු ළුණු සුදුළුණු ඉඟුරු දමාරන්වන් පාට වනතෙක් බැද එයට තක්කාලි කැබලි එකතු කරන්න.
- මිරිස් කුඩු ගම්මිරිස් ඇට 10 ක් සමග පිටි එකතු කොට එයට ස්ටොක් වතුර හා විනාකිරිද දමා මිශ්ර කරන්න.
- එය හොඳින් තැම්බුන පසුව සීනි ගම්මිරිස් කුඩු හා ලුණු කුඩු එකතු කර පෙරා ගන්න.