- පොගවා ගත් මුං ඇට කොප්පයි 1
- සුදු ලුණු 1බික් 4
- පොල් මෙසහැදි 5
- ගමිබිරිස් ඇට 10
- රතුලුනු ගෙඩි 6
- අමු මිරිස් කරල් 1
- කහකුඩු තෙ හැදි 1
- සුදුරු තෙ හැදි 1
- අබ තෙ හැදි 1
- කුරුදු පොතු කැබලි ටිකක්
- කරපිංචා ඉති 1
- ලුණු තෙ හැදි 1
පොගවා ගත් මුන් ඇට ටික තම්බලා ගන්න .ඉන්පසු රතුලුනු/පොල් ආදි සියලු දේ අබරා මුං ඇටවලට ලුණු දමා අබරා ගත් පොල් මිශ්රණය එ මත දමා වසා ගන්න .පොඩි වෙලාවට පස්සේ කුරුගා කලවම් කරන්න.
ලිපිය ලිව්වේ: Shanila Dunuwela මහත්මිය.