- කතුරුමුරුංගා කොල මිටි 01
- ගාගත් පොල් 100g
- උම්බලකඩ කුඩු
- අමුමිරිස් 02
- ලියාගත් රතු ළුනු 30g
- ලුණු රස අනුව
සකස් කරන ආකාරය:
- කතුරුමුරුංගා කොල පිරිසිදු කර සිහින්ව ලියා ග්න්න. ඉන්පසු රතුළුනු හා අමුමිරිස් ද සිහින්ව ලියා එයට එකතු කාරන්න.
- ගාගත් පොල් හා ලුණුද කලවම් කර ලිප තබා වාන්තම් මලවා ලිපෙන් ඉවතට ගෙන දෙහි යුශ එකතු කර පිලිගන්වන්න.