- මුකුණුවැන්න මිටි 01ක්
- රතු ළුණු 30g
- අමුමිරිස් කරල් 02ක්
- ගාගත් පොල් 100g
- ලුණු රස අනුව
- දෙහි යුශ රස අනුව
සකස් කරන ආකාරය:
- මුලින්ම මුකුනුවැන්න මිටියක් ගෙන මුල් සහ මේරූ ඉවත් කර ගන්න දඬුකොටස් ඉවත් කරගන්න.ඉන්පසු එය සිහින්ව ලියාගන්න.
- එයට සිහින්ව ලියාගත් රතු ළුණූ අමුමිරිස් එකතු කරන්න.
- ගාගත් පොල් හා ලුණුද එයට මිශ්ර කර ලිප තබා යාන්තම් මැලවුන පසුව ලිපෙන් බාගන්න.
- ඉන්පසු දෙහි යුශ එකතු කර පිලිගන්වන්න.