- කුරක්කන් පිටි 150g
- හාල් පිටි 150g
- පොල් (හීනියට ගාගත්)100g
- සීනි 100g
- කුඩුකරගත් කරඳමුන්ගු 03 ක්
- කැන්දකොල 25 ක්
- වතුර අවශ්ය ප්රමාණයට.
සාදා ගන්නා අයුරු:
- කුරක්කන් පිටි හාල් පිටි සීනි සහ පොල්,කරඳමුන්ගු එකට මිශ්ර කර වතුර ටික ටික දමන්න.
- මිශ්රණය අතේ නොඇලෙන ප්රමාණයට සාදා ගන්න.
- ඉන් පසුව පොඩි පොඩි ප්රමාණයෙන් ගෙන කැන්ද කොලයේ මැදට තබා කැන්ද කොලයේ එක පැත්තක හොන්දින් අතුරා කොලය තරමක් තද කර නවන්න.
- ඉන්පසු වන්ඩුවේ තම්බා ගෙන පිලිගන්වන්න.