- සෝදා හීනිවට කැපු අලුකෙසෙල් පොතු
- සෝදාගත් හාල් මැස්සන් ටිකක්
- සුදු ලූනු,ගම්මිරිස් හා අඹරාගත් පොල්
- ලුනු ,කහ,තෙල් ටිකක්
- රම්පෙ,කරපිංචා,ලූනු,අමු මිරිස්.
සකස් කරන ආකාරය:
- මුලින්ම බාජනයක් ලිප තබා තෙල් රත්කර හාල්මැස්සන් බැදෙන්න දෙන්න.
- පසුව එයට අලුකෙසෙල් පොතු දමන්න.
- එයටම පොල් හැර අනික් සියල්ල දමා තැම්බෙන්න තියන්න.
- දැන් එයට අඹරාගත් පොල් දමා හොදින් කවලම් කර මදගින්නෙ තැම්බෙන්න තබා ලිපෙන් බාන්න.